Wie zijn wij

Gogie

Gecertificeerd ‘You-can’t-lie-to-me’ Trainer, Body Language Institute of Washington D.C.

Ik heb een passie voor het observeren van menselijke interaktie. Als een van nature sociaal en sensitief persoon ben ik altijd gevoelig geweest voor het oppikken van non-verbale signalen van anderen.

De afgelopen 14 jaar ben ik werkzaam geweest in een zeer competatieve omgeving. Daarin kon ik de non-verbale signalen van anderen gebruiken om mijn werk nog beter te kunnen doen. Ook heb ik dagelijks ervaren welke enorme impact het heeft wanneer ik mijn eigen lichaamstaal op een goede manier inzet.

Door de training die ik heb mogen ontvangen van onder andere Janine Driver en Chris Ulrich ben ik nu in staat om de positieve boodschap van body language over te brengen.

In deze tijd waarin de #MeToo discussie een grote rol speelt ben ik ervan overtuigd dat als wij ons bewuster worden van onze body language dit kan enorm helpen om het juiste respect voor de ander te tonen.

Als body language trainer is het mijn doel dit bewustzijn en de daaraan gekoppelde vaardigheden over te brengen.

Ik wordt er blij van wanneer ik cursisten onze training zie verlaten met nieuwe energie en gewapend met het bewustzijn en de vaardigheden om lichaamstaal effectiever te kunnen gebruiken.

Gecertificeerd ‘You-can’t-lie-to-me’ Trainer, Body Language Institute of Washington D.C.

Met een achtergrond in Organisatiepsychologie ben ik geinteresseerd in wat mensen motiveert bij hun interaktie en samenwerking. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer mensen elkaar oprecht proberen te begrijpen, dit een basis biedt voor echte verbinding, empathie, plezier en succes.

Als een ervaren stotteraar heb ik heel mijn (sprekende) leven ervaren hoe krachtig lichaamstaal kan zijn als onderdeel van mijn communicatie.

Mijn passie is om de non-verbale vaardigheden die ik in mijn dagelijkse leven en door middel van training heb opgedaan te delen met anderen.

Net als Gogie wordt ik er blij als ik onze cursisten meer bewust zie worden van de kracht en mogelijkheden van hun lichaamstaal. En, net zo belangrijk, wanneer de training behalve leerzaam ook plezierig is, ben ik een tevreden mens.

Dave

Dave